Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-16, 08:33
Ha! A ja muszę się pochwalić, że wreszcie udało mi się kupić fajne gatki z pieluchą do jazdy i zamierzam trochę więcej teraz poszaleć, szczególnie, że pogoda świetna, i fotki z waszego rajdu zachęcające. Szkoda, że cholera nie mam możliwości się do was wybrać z moim sprzęciorem
A może zrobicie kurs do mnie? Albo vice-versa, na rowerkach oczywiście;-)
dlaczego?? ;( dlaczego zawsze pracuje patrzac na zdjecia az mnie ochota wziela na taki rajd!! Musze rowerek podreperowac sobie! Może kiedyś data mi akurat spasuje to sie wybiore. Ferbik obiecuje Ci!!
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-17, 06:43
Kask mam, okularki ostatnio fajne kupiłem w jakimś sportowym sklepie dla alpinistów w manufakturze (mają zdejmowane uszczelnienie i możliwość zamocowania gumki zamiast sztywnych uchwytów). Brak mi jeszcze koszulki, ale nieprzekonany jestem do tych "obcisłych"
Brak mi jeszcze koszulki, ale nieprzekonany jestem do tych "obcisłych"
Właśnie obcisła koszulka "pracuje" tak jak powinna. Materiał z dwóch rodzajów łezki, od wewnątrz gęstsza, która dobrze wchłania pot, na zewnątrz bardziej ażurowa, przez co powietrze od razu go wysusza.
Wysłany: 2007-04-17, 07:40
Ferbik napisał/a:
Tomek napisał/a:
Brak mi jeszcze koszulki, ale nieprzekonany jestem do tych "obcisłych"
Właśnie obcisła koszulka "pracuje" tak jak powinna. Materiał z dwóch rodzajów łezki, od wewnątrz gęstsza, która dobrze wchłania pot, na zewnątrz bardziej ażurowa, przez co powietrze od razu go wysusza.
domyślam się, że to działa dobrze, ale nie podoba mi się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum